You are here: Home / Магазини / Mobile Store

Mobile Store

София, ул. Александър Жендов 6 02 444 07 33 / 0886 66 63 47

Mobile Store

Ние сме вносители на мобилни апарати, таблети и аксесоари за тях.

Всичките ни телефони са с двегодишна гаранция и не са кодирани към никой оператор. Повечето модели предлагаме с подарък- протектор, калъф или четец за micro SD карти, който позволява безкабелно прехвърляне на данни и снимки. Дори и да нямаме някой модел от серията към момента, той може да се включи в седмичната поръчка и да бъде доставен на клиента до няколко дни.

Предлагаме също така бижута с камъни Сваровски на няколко марки. Също и бижута от венецианско стъкло, които още не са качени в сайта, но предстои да се качат идните дни.

Предлагаме също така козметика и биологично активни хранителни добавки, които са произведени от естествени природни продукти и билки. Кремове, гелове, малса и екстракти за коса, лице и тяло, ексфолианти, почистващи лосиони, шампоани и балсами. Наблегнали сме на сертифицирани качествени продукти, които съдържат естествени растителни съставки, като повечето от тях не съдържат парабени и изкуствени оцветители.

Продуктите от серия здраве и по-специално от марката Sanct Bernhard, които също можете да включите в описанието, са произведени по доказани рецепти, с натурални съставки от сертифицирани ферми или находища, под изключителен контрол на входа и изхода на производствената линия и при спазване на всички международни и европейски стандарти на качество.

Всичките ни телефони са с двегодишна гаранция и не са кодирани към никой оператор.

Comments are closed.

Scroll To Top