You are here: Home / Магазини / MG Parfumerie

MG Parfumerie

      София, бул. Джеймс Баучер 83-85  0889 648 418

MG Parfumerie

MG Parfumerie е магазин за селективна парфюмерия и козметика. Всички предлагани продукти са изложени на свободен достъп, като по този начин нашите клиенти могат да се докоснат до желаните от тях аромати. Обучените от официалните представители на марките консултанти на MG са винаги близо до вас и в готовност да ви обърнат внимание.

Винаги можете да откриете продукти на промоция в MG Parfumerie, както и различни награди и подаръци, предоставени от марките. Специално разработената ни програма за лоялни клиенти Ви предоставя различни преференции и ви кара да се чувствате наистина специални – каквито за нас Вие сте.

Всички продукти, предлагани от MG Parfumerie, са гарантирано оригинални, предоставени от официалните дистрибутори на съответните марки за България, изложени според съответните им изисквания и непременно с указания на български език.

MG Parfumerie е магазин за селективна парфюмерия и козметика. Всички предлагани продукти са изложени на свободен достъп, като по този начин нашите клиенти могат да се докоснат до желаните от тях аромати.

Comments are closed.

Scroll To Top