You are here: Home / Услуги / MaxChefs

MaxChefs

         София

MaxChefs

Ние от Макс шефс кетъринг предлагаме вкусови усещания за всички сетива и поводи, изискано подправени с нашето лично отношение и професионализъм, зад които стои 9-годишен опит.

Наша страст е да приготвяме ястия от качествени продукти, защото храната, на която хората се наслаждават и не забравят, прави всеки повод специален.

Организираме за вас всякакъв тип събития, като предложенията ни са ограничени само от вашето въображение. 200 професионални сервитьори, бармани и готвачи са на

Ваше разположение по всяко време.

Очакваме с нетърпение да разберем вашите нужди и да отвърнем с детали, за които не сте и помисляли. Всичко, което трябва да направите е да кажете Да и да се оставите в нашите ръце. Нашият дълг към съвършенство се простира до всичко, което правим.

Защо? Защото вие заслужавате и не трябва да очаквате нищо друго!

Ако се опитвате да впечатлите и да създадете незабравим спомен от следващата конференция, парти или каквото и да е събитие, не забравяйте да изберете кетъринг компания, която има опит като 6 звезден хотел. Уверете се, че сте направили правилният избор и сте предпочели нас!

Димитър Клаклов – шеф-готвач

Димитър Клаклов започва кариерата си през 1998г. като стажант в хотел Bellevue, 4 звезден хотел, намиращ се на първа линия на к-с Златни пясъци. След което работи две години в небезизвестен ресторант на о. Санторини, на който са чести клиенти звезди, президенти и известни бизнесмени. Шеф Клаклов е главен готвач в престижни хотели като Festa Barcelo Premium Sofia и Kempinski Hotel Zografski Sofia. Шеф готвач и мениджър на ресторанти: Едно време, гр. Карлово, италиански ресторант Osteria di Sofia, Pirin Golf & SPA, гр. Банско и верига ресторанти Mr.Pizza.

Специализации:

  • Италианска кухня в Тоскана, Италия – работи с един от известните италиански готвачи Томазо Балдучо в продължение на една година.
  • Дивечова кухня в Женева, Швейцария
  • Ориенталска кухня в Истанбул, Турция
  • Сладкарство и шоколатиерство в МЕТРО Академия, България
  • Хлебарство в Солун, Гърция
  • Интернационална кухня в Дубай, ОАЕ
  • Дипломант на най-престижната сладкарска школа в света Lenôtre, Париж, Франция
  • Специализация в най-известната швейцарска верига Mövenpick Hotels & Resorts в Германия, където работи в екипа на топ готвача на Германия Мюзиман
  • Специализация Ан хол, Германия в замъка Васербург

През годините Димитър Клаклов е канен да организира приготвянето на храната на звезди като Мадона, Силвио Берлускони, Силвесър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мишел Бонев и други.

Кетъринг София

Ние от Макс шефс кетъринг предлагаме вкусови усещания за всички сетива и поводи, изискано подправени с нашето лично отношение и професионализъм, зад които стои 9-годишен опит.

 

Comments are closed.

Scroll To Top