You are here: Home / Строителство / LZ – PROPERTY LTD

LZ – PROPERTY LTD

Поморие, ул.Тимок № 1 0884 495 410 / 0886 236 745

LZ – PROPERTY LTD

Фирма LZ-PROPERTY ltd. е сравнително нова фирма на пазара за недвижими имоти, но с бързи темпове набира популярност и по нищо не отстъпва на големите конкуренти на пазара в Недвижимите имоти.

Нашата фирма е основана от професионалисти с дългогодишен опит в продажбите на недвижими имоти, и се състои от хора, които обичат своята работа и дават всичко от себе си за благополучното финализиране на всеки един етап от работния процес.

Работата на фирмата е насочена главно по Южното ни Черноморие и по конкретно в гр. Поморие.

Екипът ни се състои само от опитни брокери и юристи с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Те се заемат напълно с всички въпроси, свързани с продажбата на един апартамент, с покупката му, както на пазара на ново строителство така и на вторичния пазар на недвижими имоти по южното крайбрежие.

Ние работим в пълно съответствие с българското законодателство, и нашата цел е прозрачност и законосъобразност на всички сделки. Със собствения си пример и успешен опит в оказването на брокерски услуги, формираме един цивилизован пазар на недвижими имоти в България. Пазар, основан на почтеност, прозрачност и безупречно качество на брокерските услуги.

Ние акцентираме върху това, че щом веднъж се обърнете към нашата агенция за недвижими имоти, Вие непременно ще ни препоръчате на свои близки, приятели и колеги.И ние сме щастливи, че не сте сбъркали!

Според статистиката, повече от 85% от клиентите ни, се обръщат към нас в резултат на препоръки.

Най- добрата оценка за нашата работа – това е благодарността на Нашите клиенти.

Процес на избор и покупка на имот в агенция за недвижими имоти LZ-PROPERTY ltd. :

Съветваме Ви да започнете избора си на имот от полето за търсене на апартамент, намиращо се в дясно на началната ни страница. Всеки ден, от различни източници, ние събираме информация за всички обявени за продажба имоти в Поморие и в други градове и села по южното ни черноморие, за да можете самостоятелно да прецените ориентировъчната стойност на своя бъдещ имот, а не да разчитате само на преценката на брокера, тъй като търсенето и вариантите на имотите тук на място се изменят постоянно, а това означава че и цената на апартаментите може да варира до 1-2% в рамките само на един месец.

  • 1. Обаждате ни се на телефон +359/886236745 или +359/596 2 81 62 и си уговаряте среща с наш брокер в удобно за вас време.
  • 2. Наш сътрудник ще отговори подробно на всичките ви въпроси, ще ви разкаже за нашата агенция и заедно ще уточните всички детайли.
  • 3. Вашият брокер започва търсене на подходящ, според критериите Ви апартамент, прозвънява, води преговори и се договаря за оглед на апартаментите, които са ви харесали, а също така ви съпровожда при огледите.
  • 4. Желаният апартамент е избран! Наш сътрудник се договаря с продавача на имота за условията за внасяне на капаро. До най- малки подробности и в най- кратки срокове проверяваме юридическата чистота и историята на дадения имот.
  • 5. По време на нотариалното изповядване на сделката , ние изцяло Ви представяме и защитаваме интересите Ви.
  • 6. След необходимите регистрации на имота пред всички компетентни органи и служби- / регистър Булстат, данъчна служба и т.н./, ние ви поздравяваме с изгодната покупка на апартамент и винаги сме готови да Ви помогнем отново!

Фирма LZ-PROPERTY ltd. е сравнително нова фирма на пазара за недвижими имоти, но с бързи темпове набира популярност и по нищо не отстъпва на големите конкуренти на пазара в Недвижимите имоти.

Comments are closed.

Scroll To Top