You are here: Home / Строителство / Krasi Stones

Krasi Stones

Обл. Благоевград, с. Крибул 0886 896 866 / 0896 903 717

Krasi Stones

Фирма Krasi Stonesе основана през 2013г. с основен предмет на дейност – добив и обработка на скално-облицовъчни материали. Компанията е специализирана най-вече в добива и обработка на гнайс. Това е често срещан и широко разпространен вид скала, отнасяща се към метаморфните скали. Гнайсът е съставен от фелдшпат, гранити, андалузит, кварц и слюда.

Гнайсът е метаморфна скала, отличаваща се с голяма здравина, грапава нехлъзгаща се повърхност и издръжливост при температурни промени. Тези Физико-механични качества на гнайса гарантират стабилни, дълготрайни и естетични резултати в строителството, облицоването, полагането на настилки и декорирането на екстериорни и интериорни пространства( паркови алеи, водни площи, външни чешми, камини, цокъл, зидария и др.) Предлага се както в естествен вид – неоформен, така и след обработка – оформен.

Наличието на доста цветове се определя от минералният състав на камъка: бяло, сиво, жълто, зелено, кафяво, металик и др.
Уникалният цвят и богатите нюанси на този естествен камък, го правят един от най-практичните и предпочитани скално-облицовъчни материали в екстериорния и интериорния дизайн.

Идеален е за външни настилки, стенни облицовки и декоративни цели. Облицовките и настилките от гнайс придават естествен и приказно красив завършек на всеки проект.

Фирма Krasi Stonesе основана през 2013г. с основен предмет на дейност – добив и обработка на скално-облицовъчни материали.

Comments are closed.

Scroll To Top