You are here: Home / Метали / K&G Steel ЕOOД

K&G Steel ЕOOД

София, ул. Сребърна 25 0895 41 14 42 / 0899 20 59 97

K&G Steel ЕOOД

K&G Steel ЕOOД е компания,която се развива в областта на металообработването и производството на оборудване за бита и промишлеността. Ние имаме над 15 години опит в обработването на неръждаема стомана и производството на изделия за интериорен и екстериорен дизайн,като мебели,външни и вътрешни парапети, декоративни решения, оборудване за хранително-вкусовата и месопреработвателната промишленост, медицинско оборудване, неутрално оборудване за хотели и ресторанти,елементи и оборудване за лодки,яхти и др.

Компанията упражнява дейността си в България от 2010г., а от 1997г.. е функционирала на територията на Мелбърн,Австралия под името Global Stainless Steel Fabrication Pty Ltd.,където е изпълнила множество поръчки на водещи компании. Изделията,които изработваме са с качество отговарящо на най-високи световни стандарти. Обработката на металите се извършва с нови и високотехнологични машини и апаратура. Изработват се изделия както по специфични и индивидуални задания,така и серийно производство.

K&G Steel ЕOOД е компания,която се развива в областта на металообработването и производството на оборудване за бита и промишлеността.

Comments are closed.

Scroll To Top