You are here: Home / Услуги / Invitation Print Studio

Invitation Print Studio

София

Invitation Print Studio

Invitation Print Studio e източник на творчески проекти и място на което материализираме вашата идея и личност. Проектите, които създаваме намират широко приложение както в рекламата, така и в изработването на уникални сватбени покани и аксесоари, покани за рожден ден, покани за корпоративни партита и във всяка една област, която има нужда от дигитално и артистично представяне.

Предлагаме изработка на книги, сватбени и детски илюстровани издания, както единични бройки така и в големи тиражи. Реализираме и други артистични и уникални подаръци, както ръчно рисувани чаши и персонализирани луксозни кутийки с персонализиран принт. Концептуални проекти, като изработка на лого, визитки и бланки и други рекламни материали, описващи вашата идентичност.

Проектите, които създаваме намират широко приложение както в рекламата, така и в изработването на уникални сватбени покани и аксесоари, покани за рожден ден, покани за корпоративни партита и във всяка една област, която има нужда от дигитално и артистично представяне.

Comments are closed.

Scroll To Top