You are here: Home / Магазини / HUGASIAN

HUGASIAN

Варна, бул.Княз Борис I 44 A 052 608 405 / 052 361 473

HUGASIAN

HUGASIAN – трето поколение бижутери, наследили истънчеността и чара на ювелирното изкуство. Умело съчетали традицията на старите майстори бижутери и модерния начин на организация на съвременният бизнес, фирмата е вече 50 години все по – близо до своите клиенти в търговските си обекти с наложено лидерство в отрасъла. Мисия на фирмата е създаване на чувство за емоционална привързаност на потребителите към марка HUGASIAN. Актуални дизайнерски решения, прецизна изработка и стилово разнообразие на бижута са основен фактор за дългогодишно присъствие на пазара.

В търговските обекти на фирмата се предлага широк асортимент на бижута от злато, сребро , диаманти ,перли и стомана . Внимателен ,учтив и високо квалифициран екип от млади служители ще ви обслужи и консултира.Отговор на вашите запитвания ,може да получите и на info@hugasian.bg

Фирма HUGASIAN разполага със собствена технологочна база. Изработва венчални халки ,както и индивидуални поръчки по модел на клиента . Извършва се обмяна, поправка ,позлатяване и реставрация на всички видове бижута.

HUGASIAN – трето поколение бижутери, наследили истънчеността и чара на ювелирното изкуство. Умело съчетали традицията на старите майстори бижутери и модерния начин на организация на съвременният бизнес, фирмата е вече 50 години все по – близо до своите клиенти в търговските си обекти с наложено лидерство в отрасъла.

Comments are closed.

Scroll To Top