You are here: Home / Битова техника / Влади МТ – Владимир Владимиров ЕТ

Влади МТ – Владимир Владимиров ЕТ

София, ж.к. Надежда 2, бл.Б

Влади МТ – Владимир Владимиров ЕТ произвежда сувенирна, битова и градинска керамика, сувенирна керамика– включва изключително богата гама от дребни и средни фигури създадени по уникален начин, способни да задоволят всеки вкус.

Сачове – размери

Керемиди – размери

  • 22
  • 25
  • 28
  • 31
  • 34
  • 18
  • 22
  • 27

Сач с метална поставка

Сач: керамика; Поставка-ковано желязо и дръжки от стругован бук;сач с диаметър: Ф24 cm, височина 3 cm.;сач с диаметър: Ф29 cm, височина 3 cm.,Сач с диаметър: Ф32 cm, височина 3 cm.Сач с диаметър: Ф39 cm, височина 3 cm. Сача е глинено изделие, подходящо за приготвяне на различни месни и вегетариански ястия и специалитети. За Ваше улеснение, сача е термично обработен /закален / и готов за експлоатация. Използва се в пещ, във фурна, на газов и електрически котлон. Сача се поставя в/у готварския уред, намазва се с мазнина- вътрешната му част-дъното,страните и ръбовете. Влючва се готварския уред , когато сача е достигнал температура за готвене, мазнината започва да изсъхва, долива се още малко мазнина и сача е готов за работа. ВАЖНО! Сача не се залива с вода и препарати !Мие се на течаща вода, когато е напълно изстинал,след което се забърсва със суха кърпа.

Сач елипсовиден с метална поставка

Готвейки с този съд Вие запазвате витамините и вкусовите качества на Вашите продукти в ястието и създавате битова уникалност в дома или ресторанта Ви. Нашият продукт е обработен и готов за употреба.Може да се използва директно върху газов котлон,ел.котлон,ел. фурна или огнище.

Керемида малка с поставка

Керемида: керамика;Поставка: ковано желязо ;Размери: 15 х 7 см;Вместимост: 350 ml Керемидата е традиционен за българската кухня съд. Приготвяното в нея ястие може да се пече в пещ, фурна или микровълнова фурна. Този съд позволява приготвянето на изключително разнообразни ястия, изискващи запичане.

Гърне с чашка за фламбиране

Гърне с похлупак: керамика; Поставка: ковано желязо, чашка за фламбиране; Отвор: Ф 9 см; Височина: 12 см; Вместимост: 800 ml Ястията, приготвени в гърнето, се сервират с неговата стойка от ковано желязо. Характерно за поставката е чашката за фламбиране. В нея се налива спирт или гел за фламбиране, който се запалва непосредствено преди поднасяне на клиента.Гърненцето е подходящ съд за сервиране на традиционния Български Боб в гърне

 

Троянска керамика

 

Leave a Reply

Scroll To Top