You are here: Home / Услуги / Eco Tape

Eco Tape

             София, ул. Орион 3 0888 297 467 / 02 825 70 94

Eco Tape

Еко Тейп е основана в Италия през 2001 година. Основната дейност на фирмата е рециклиране на мастилено-струйни касети. През 2008 година се създава представителство в София-Еко Тейп ЕООД, което се занимава с презареждане и рециклиране на лазерни тонер касети за принтери. Така дейността се разширява с по-голям асортимент от предлагани стоки и перспектива за навлизане на нови пазари. Бързият растеж на Еко Тейп е резултат от удовлетворяване на клиентите посредством предлагане на широка гама от продукти и качество.

През годините Еко Тейп създава добри взимоотношеня с дистрибутори от Европа и предлага продуктите си на конкурентни цени. Еко Тейп е уважавана фирма с клиенти от цяла Италия, Гърция, а сега и България.

Надяваме се да станете част от нашия списък с доволни клиенти. За нашите рециклирани касети ние изкупуваме само първокласни празни тонер касети, доставени от фирми в България и цяла Европа. Това означава, че те се рециклират за първи път. Следващата ни стъпка е отварянето на касетата, почистването от остатъчния тонер и подмяна на всички части в нея, след което се зарежда с тонер съответен за нейния модел,следва зглобяване и тестване на принтер. За да гарантираме качеството на нашата продукция, ние тестваме всяка една тонер касета, преди тя да бъде опакована и готова за нуждите на нашите клиенти.

В екипът ни работят млади и амбицирани хора, професиналисти с утвърдени знания, готови да помогнат и обслужат всеки клиент. В нашият офис ще получите професионална консултация.

Стремим се да поддържаме постоянно високо качество на услугите и продуктите, които предлагаме, което постигаме чрез непрекъснато повишаване на квалификацията на нашите специалисти.

Еко Тейп е основана в Италия през 2001 година. Основната дейност на фирмата е рециклиране на мастилено-струйни касети.

Comments are closed.

Scroll To Top