You are here: Home / Мода / Dictator BG

Dictator BG

Dictator BG

      София  0896 563 528

Dictator BG

Всички поръчки се изпращат от наш служител след потвърждение по телефон. Непотвърдени поръчки не се изпращат. Доставяме вашите поръчки до 24 часа(един работен ден), с изключение на почивните дни и националните празници. За всички клиенти на dictator.bg доставката за поръчки над 100лв е безплатна. Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване

РЕКЛАМАЦИИ И ЗАМЯНА

Всички наши клиенти имат право на преглед и тест, преди да платят стойността на поръчката. В случай, че размерът на поръчания артикул не ви е по мярка, имате право да го замените за друг. Ако не одобрите поръчания артикул след преглед, имате право да откажете пратката. Всеки клиент на dictator.bg има право да предяви рекламация при констатирани дефекти или несъответствие с направената поръчка. В срок от 7 дни след получаване имате право да върнете или замените стоката, ако тя е в запазен търговски вид – не е повредена, носена, прана, гладена, запазени са опаковката и оригиналните етикети.

Всички поръчки се изпращат от наш служител след потвърждение по телефон. Непотвърдени поръчки не се изпращат. Доставяме вашите поръчки до 24 часа(един работен ден), с изключение на почивните дни и националните празници.

Comments are closed.

Scroll To Top