You are here: Home / Услуги / CAT SHOT TATTOO SHOP

CAT SHOT TATTOO SHOP

София, Площад Славейков 7 0884 287 843

CAT SHOT TATTOO SHOP

Корекция и закриване на стари татуировки.

Изработка на индивидуални модели.

Пиърсинг.

Продажба на тату консумативи.

Корекция и закриване на стари татуировки.


Comments are closed.

Scroll To Top