You are here: Home / Услуги / Blick photography

Blick photography

             Стара Загора, ул. Анастасия Тошева 2 0888 303 568

Blick photography

Аз съм Елена Георгиева. От малка обичах да рисувам, харесвах изобразителното изкуство и дизайна. След гимназия трябваше да започна да работя, но не исках каква да е работа. Исках нещо творческо. Започнах сама да изучавам компютърни програми, с които да мога да пресъздавам идеите си. Така започнах работа във фотостудио. От тук се роди любовтта ми към фотографията.

Реших, че трябва да се развивам и да допълвам знанията си. Започнах да уча графичен дизайн и фотография в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. Когато завършвах, защитих дипломата си с отличен с идеята за Blick photography.

Blick photography е създадено с любов към фотографията и дизайна. Моя стил фотография е синтез от портретни снимки, художествено творчество и фотожурналистика.

Това, което обичам най – много за моя занаят е да бъдеш свидетел на красиви истории, светли моменти и да запазваш най – хубавите емоции от тях. Затова както бликът е най-светлата част от светлосянката така и Blick photography запазва най – светлите мигове в живота. Най – хубавото е, че мога да пропусна тази част, където говоря за това, което правя и просто да ви покажа. Можете да видите различни примери за стила ми. Фотографията е повече от работа за мен. Това е моята страст и затова обичам да се събуждам сутрин.

Моя отличителен знак.

Този герб представя целта на Blick photography – да дарява на клиентите повече истински и красиви мигове от живота, пресъздадени на снимки. Тези цветове (черно и бяло) показват светлината и сянката, като основни инструменти във фотографията. Животът е дуален, фотографията е светлина и сянка, щитът е черно – бял, така и снимката е миг от живота, миг със светлина и сянка. В центъра на щита има златен лотос. Той е символ на красотата, чистотата, раждане, творчество. Той изразява същността на моята дейност: чрез вдъхновение и творчество да се улови красотата, да се улови истинския миг.

Аз съм Елена Георгиева. От малка обичах да рисувам, харесвах изобразителното изкуство и дизайна. След гимназия трябваше да започна да работя, но не исках каква да е работа.

Comments are closed.

Scroll To Top