You are here: Home / Автомобили / Alexandrov Rent a car

Alexandrov Rent a car

Бургас, ул.Трайко Китанчев 10

Alexandrov Rent a car

Alexandrov Rent a car коли под наем е рент а кар компания, която държи на доброто обслужване и коректно отношение към клиента при отдаване на автомобили под наем в Бургас и България. Нашите автомобили под наем са в пълна техническа изправност и са оборудвани според изискванията на закона за движение по пътищата. Пътуването с кола под наем от Alexandrov Rent a car е комфортно, сигурно и удобно.

Ценова политика на Alexandrov Rent a car е базирана на ниски цени и гъвкава ценова политика за нашите рент а кар услуги.
Автомобилите под наем, които предлагаме са разпределени в девет ценови групи.
Предлагаме автомобили под наем за минимален период от 1 ден/ 24 часа/ на изключително ниски наемни цени и допълнителни опции за всяка кола под наем, като gps навигация, детско столче, вериги за сняг и др. – според желанието на клиента.

Пълна застраховка без лимит на изминалите километри за наетите автомобили!

Предлагаме обслужване на всички летища в България – летище София, летище Варна, летище Бургас, летище Пловдив.
Alexandrov Rent a car предлага голямо разнообразие от евтини автомобили под наем и изгодни трансфери.

Автомобили под наем Бургас

Alexandrov Rent a car коли под наем е рент а кар компания, която държи на доброто обслужване и коректно отношение към клиента при отдаване на автомобили под наем в Бургас и България. Нашите автомобили под наем са в пълна техническа изправност и са оборудвани според изискванията на закона за движение по пътищата. Пътуването с кола под наем от Alexandrov Rent a car е комфортно, сигурно и удобно

Comments are closed.

Scroll To Top