You are here: Home / Строителство / Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД

София, кв. Лозенец, ул. Златовръх 7, офис 3  02 9 292 735

Чех Пласт ООД

Чех-Пласт ООД, е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, германска PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Фирмата е създадена през 2000г и се управлява от инж. Димитър Иванов. В предприятието в момента работят 61 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв.м. собственост с 1530 кв.м. застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, л дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили REHAU – Германия и алуминиева дограма на фирмите SCHUCO, ALUMIL, ETEM и EXALCO. За изработването на окачени фасади се използват SCHUCO и PROFILCO профили.

От 2004 г. Чех- Пласт внедри изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. Това са продукти, които се наложи да внедрим, за да изпълним изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите. В началото на 2006 г. заработи цех за стъклопакети оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, който произвежда стъклопакети за собствени нужди и продажба, като оборудването позволява работа с нискоемисийно стъкломека емисия. Оборудването е основно на германски производители URBAN, ROTOX и ELUMATEC.

Клиентите на “Чех-Пласт” ООД могат да бъдат определени като повече от взискателни и макар фирмата да е врачанска, нейната продукция е добре позната в цялата страна. Фирмата разполага с офиси в София – 2бр, Ловеч и Бургас, които работят успешно повече от 5 години. От началото на 2003 г. фирмата е сертифициран производител, след като защити сертификат за качество при производство на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата, а от май 2009 г. е Оторизиран РЕХАУ партньор.

Всичко това се дължи на компактността на фирмата и отличната професионална подготовка на персонала. Благодарине на горецитираното, Чех-Пласт ООД се наложи на пазара в градовете: София, Ловеч, Бургас, Мездра, Севлиево, Варна, Созопол, Козлодуй и в чужбина (Райфайзенбанк Косово, Лиеж, Белгия и Виена, Австрия). Фирмата определено има опит в работата с банките. Чех-Пласт ООД е изпълнила над 200 клона на Райфайзенбанк, както и отделни клонове на УниКредит Булбанк, Пощенска Банка, Алфа Банк, Пиреос Банк, Кооперативна Банка и Алианцбанк.

Чех-Пласт ООД е член на Сдружение Български врати и прозорци от 2004 г., а инж. Димитър Иванов е Председател на Управителния съвет от ноември 2007 г. В Сдружението членуват около 100 фирми от бранша, които са позитивно настроени, искат клиентът да им бъде клиент завинаги и инвестират в бизнеса. През 2007г. и 2008г. фирмата инвестира 680 хил. евро в машини и съоръжения. За да има най-новото в бранша и за да отговаря на на новите изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, Чех-Пласт ООД не пропуска професионални изложения специализирани за бранша на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен, Германия, а за сверяване на часовниците изпраща свои експерти в Солун, Гърция и Истанбул, Турция.

Чех-Пласт ООД, е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, германска PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Comments are closed.

Scroll To Top