You are here: Home / Услуги / ЧДЗ Приятели

ЧДЗ Приятели

Варна, ул. Александър Малинов 14 0886 546 086 / 0895 645 844

ЧДЗ Приятели

Какъв е нашият поглед към детето?

Ние работим с ясната представа, че Детето е най-безценно богатсво за своите родители!

Всеки родител иска да даде максималното за своето съкровище, за да бъде То здраво и щастливо, вървейки по пътя на своето развитие.

Много често обаче …. многобройните задачи, натоварените делници, изпълнени с динамика и много напрежение, не позволяват на родителите да дадат всичко от себе си за постигането на този стремеж . Тук идва нашата роля.

За нас всяко дете е един уникален и особено интересен свят.

Какво ще се случи с него след като се срещнe с действителността? В каква посока ще се развие ?

Това зависи от много фактори. Определящи обаче са средата и особено хората, с които ще общува. Най-обобщено казано – ние възрастните -родителите, педагозите, обществото… държим в ръцете си този чуден малък свят – света на детето.

Това е и нашата цел: всяко дете да получи необходимите условия за развиването на потенциала му, така че у него да се формира знаеща и можеща творческа личност. Да го поведем заедно – родители и педагози – по неравния път на израстване с грижа, много любов и професионализъм.

Доверете се на нашите професионалисти, работещи в приятелска атмосфера и модернистичен дух с грижа за Вашето дете. Ние от детска градина и частна занималня Приятели ще оправдаем напълно Вашето доверие, защото за нас най- важното нещо е грижата към децата.

Всеки родител иска да даде максималното за своето съкровище, за да бъде То здраво и щастливо, вървейки по пътя на своето развитие.

Comments are closed.

Scroll To Top