You are here: Home / Туризъм / Хотел Романс

Хотел Романс

с. Кабиле, Ямбол, ул.Елин Пелин 31 0895 550 181 / 0897 933 397

Хотел Романс

Хотел Романс е двузвезден, наскоро отворен (22.03.2013г.) хотел в село Кабиле, който работи през цялата година. Кабиле се намира в непосредствена близост до автомагистрала Тракия и е с директно влизане и излизане от магистралата във двете посоки чрез отклонението за Национален Архиктектурен Резерват (НАР) Кабиле, един от 100-те национални туристически обекта.

Отстоянието на Кабиле до Ямбол е само 3 км. ,което го прави много комуникативно място за хората предпочели го за бизнес посещения. Хотела разполага с 9 двойни стаи,модерен ресторант, лоби бар, басейн и барбекю и е идеалното място за работно пребиваване,както и за уикенд и сезонни ваканции. Всяка от стаите разполага със сателитна телевизия, Wi-Fi и климатик.

Ресторанта има 30 места в закритата си част, както и около 40 на открито, а по отношени на кухнята е едно щастливо съчетание на отлична храна, обслужване и повече от нормални цени . На 1,5 км северно от центъра на с. Кабиле, в подножието на Зайчи връх, се намира Националният Археологически Резерват Кабиле, в който могат да се разгледат развалините на едноименния древен тракийски град, както и модерен археологически музей.

На 1 км южно от Кабиле се намира женският манастир с аязмо Успение на Св. Богородица с неповторима атмосфера за уединение в близост до естествен извор на минерална вода и прекрасна зеленина. На входа на с. Кабиле има модерна и атрактивна конна база,която дава възможност за езда и обучение.

Хотел Романс е двузвезден, наскоро отворен (22.03.2013г.) хотел в село Кабиле, който работи през цялата година

Comments are closed.

Scroll To Top