You are here: Home / Туризъм / Хотел-ресторант Каза Арт

Хотел-ресторант Каза Арт

     с. Орешак, ул. Стара Планина 44  069 52 24 74 / 0889 50 81 49

Хотел-ресторант Каза Арт

Идеята бе да създадем нещо ново, различно, уникално и безкрайно уютно – едно удоволствие за всички сетива. Концепцията за хотел КАЗА АРТ с индивидуалното решение на стаите, лоби бара и ресторанта развихме въз основа на философията на мебелната галерия в Германия. Както в Ателие Артмосфера, не продаваме просто мебели, а философии, така и в хотел КАЗА АРТ не искаме да продаваме просто стаи, а емоции, един незабравим уикенд или почивка. В хотел КАЗА АРТ , така както и в Ателие Артмосфера, сътворихме емоционални светове, които изпълнихме с живот.

Ползвахме нестандартни елементи във външната и във вътрешната архитектура, в мебелните концепции. Избрахме смели цветови решения за стените, за мебелите, платовете и пердетата, за камъка и плочките. Проектът Хотел КАЗА АРТ бе изпит за нашето търпение и това на нашите партньори. Дoкато не получихме перфектната визия за съотвeтната тема, видоизменяхме мнoгoкратно – стени, тавани, колони, камини, цветове, платове, плочки, мебели, осветление. Скъпи партньори, благодарим Ви от сърце за търпението!

Идеята бе да създадем нещо ново, различно, уникално и безкрайно уютно – едно удоволствие за всички сетива. Концепцията за хотел КАЗА АРТ с индивидуалното решение на стаите, лоби бара и ресторанта развихме въз основа на философията на мебелната галерия в Германия.

Comments are closed.

Scroll To Top