You are here: Home / Туризъм / Хотел Радиели

Хотел Радиели

Дряново 0887 740 904

Хотел Радиели

Хотел Радиели се намира в с. Дряново, област Плов-див, на 10км от гр. Лъки, с надморска височина 1050 м. Разположен е в живописна местност, в близост до резервата Кормисош в Родопите. Наблизо е и една от най-големите християнски светини – Кръстова гора.

За своите посетители, хотел Радиели разполага с 10 стаи и 3 апартамента, ресторант с 60 места, лоби бар и просторна веранда.

При нас може да похапнете както традиционни български ястия така и специалитети от натурални продукти собствено производство: овче мляко, родопски чевермета, дивечово месо и много други изненади.

Хотелът е подходящ за отдих и пешеходен туризъм в прекрасни планински места. За по-голямо разнообразие може да предложим ловен туризъм и offroad. При нас може да оргазнизирате и проведете разлини събирания и тържества: семинари, тиймбилдинги, банкети и др.

На територията на хотел може да се ползва безплатен интернет.

Хотел Радиели се намира в с. Дряново, област Плов-див, на 10км от гр. Лъки, с надморска височина 1050 м. Разположен е в живописна местност, в близост до резервата Кормисош в Родопите.

Comments are closed.

Scroll To Top