You are here: Home / Туризъм / Хотел К2

Хотел К2

  с.Годлево   0884 055 388

Хотел К2

Хотел К2 се намира в центъра на село Годлево- Селцето е на 10 км от Банско – в полите на Рила, с приказна гледка към Пирин планина.

Откъдето и да минете, пътят ще Ви доведе към слънчевата сграда на хотела, точно срещу читалището. Ще Ви посрещнем в приятна и уютна обстановка. Можете да изберете всякакъв вариант за настаняване – единична, двойна, тройна стая, както и апартаменти. Имаме място за 40 души.

Погрижили сме се и за хапването – в ресторанта на К2, ще Ви сервираме домашни мекици и палачинки за закуска, а за обяд – пъстърва от рибарника наблизо- Ако това не Ви стигне, имаме и още вкусни предложения. За вечеря ще Ви предложим чеверме и местни гозби. В мандрата на селото се произвеждат кашкавал, сирене, масло от мляко – собствено производство, които ще опитате в ресторанта на К2.

Между хубавото хапване, ще Ви организираме вдигаш адреналина ATV тур в планината. Ако предпочитате по-спокойните разходки, местността на село Годлево предлага и това – тиха планина, освежаващи гори и чист въздух

В релакс зоната си хотелът разполага с парна баня и сауна. Кино залата на К2 пък ще ви накара да се отпуснете още повече след приятно изкарания ден.

Заповядайте, доведете и приятели!

Хотел К2 се намира в центъра на село Годлево- Селцето е на 10 км от Банско – в полите на Рила, с приказна гледка към Пирин планина.

Comments are closed.

Scroll To Top