You are here: Home / Туризъм / Хотел Къщата Ив

Хотел Къщата Ив

Горна Бешовица 0878 223 172

Хотел Къщата Ив

Добре дошли в хотел Къщата ИВ – вашето място за пълноценна почивка!

Намираме се в Северозападна България, в село Горна Бешовица, на 15 км от град Мездра, на 30 км от град Враца и само на 120 км.от София. Хотелът е изцяло газифициран и оборудван с цифрова телевизия. Разполага с 10 стаи, 2 студиа, 1 ВИП апартамент, финландска сауна и конферентна зала,подходяща за провеждане на семинари, презентации, обучения, бизнес срещи.

Сама по себе си Къщата ИВ е уникална по своя замисъл и изпълнение – представлява едно невероятно съчетание от врачански камък, мрамор, гранит, травертин и оникс от различни краища на света и е символ на лукс, удобство и комфорт.

От друга страна, сгушена сред короните на многогодишни дървета, Къщата ИВ Ви предоставя възможност за едно истинско презареждане, далеч от забързаното ежедневие на големия град!
През студените зимни вечери може да се отпуснете пред камината в ресторанта и да почувствате уюта на живия огън, да опитате прясно изпечен домашен хляб, вкусна храна и отбрани качествени напитки от нашата дестилерия. А за горещите летни дни Ви предлагаме лятната тераса на ресторанта, където ще усетите прохладата на уникалните въздушни течения в региона.

Заповядайте при нас и се насладете на спокойствието и чистия въздух, слейте се със звуците на природата сред зеленината на парка, разгледайте пауните и сърничките в нашия зоокът, почувствайте се като у дома си!

НОВО: Предлагаме ви разходка до ДЕСТИЛЕРИЯ ИВ( снимки) ,където може да се запознаете отблизо с процеса на дестилация на алкохол по специална технология, да дегустирате различни видове ракии с превъзходни качества, да се потопите в нашето райско кътче( снимки), където ще видите уникална работа с дърво и камък, да вкусите ястия, приготвени на пещ по предварителна заявка( снимки).

Намираме се в Северозападна България, в село Горна Бешовица, на 15 км от град Мездра, на 30 км от град Враца и само на 120 км.от София.

Comments are closed.

Scroll To Top