You are here: Home / Туризъм / Хотел Кипарис

Хотел Кипарис

Учителските колонии 092 66 09 00 / 0886 00 00 27

Хотел Кипарис

Хотел Кипарис е тризвезден хотел, разположен в местността Учителските колонии на територията на природен парк Врачанскии Балкан на 14 километра от гр. Враца. Хотелът е на 1021м. н.в.и се намира на 5 км от пещера Леденика и на 5 км от ски писта Пършевица.

Хотелът разполага с 16 двойни стаи и 4 апартамента, всяка със собствен санитарен възел, кабелна ТВ и тераса. Хотелът ще Ви посрещне с бар и ресторант, предлагащ българска национална кухня. Хотелът разполага и с модерна конферентна зала обурудвана с мултимедия. На разположение на гостите са парна баня, джакузи, зала за масаж, детски кът, безжичен интернет, паркинг.

Ресторант

Ресторанта разполага с 56 места и с 40 места на терасата с невероятен гледка към балкана. Атмосферата е стилна а камината ще направи вашите вечери още по-уютни. Главният ни готвач ще приготви най-доброто от българската национална кухня. Ресторанта на хотел Кипарис е и идеалното място за вашите бизнес вечери и семейни тържества. Барът на хотел Кипарис разполага с 32 места и ще Ви впечетли с интериора и коктейлите.

Конферентна зала

Хотел Кипарис предлага идеални условия за провеждане на конференции, семинари и бизнес срещи. Залате е оборудвана с компютър, интернет и мултимедия. Залата разполага с 40 места. Според нуждите на клиентите залата може да се подреди по различен начин за да отговария на нуждите на съответната презентация.

Хотел Кипарис е тризвезден хотел, разположен в местността Учителските колонии на територията на природен парк Врачанскии Балкан на 14 километра от гр. Враца.

Comments are closed.

Scroll To Top