You are here: Home / Туризъм / Хотел Калисто

Хотел Калисто

Созопол 0550 24 585 / 0550 24 289

Хотел Калисто

С привлекателния си басейн, с гледката към морския залив и с модерния си уют, този забележителен хотел предлага множество впечатляващи удобства. Едва на 50м от пясъчен плаж, хотел КАЛИСТО Созопол се гордее със своята перфектна локация. Удобството да си идеално позициониран до центъра на града, плажа и търговската улица на Созопол е предимство, което всеки гост на хотела е оценил.

Почивайки си на терасата, гмуркайки се в прохладата на басейна, отпивайки с наслада глътка след глътка от ободряващите коктейли на бара или вечеряйки в стилния ресторант – това са само част от Вашите преживявания в хотел КАЛИСТО Созопол.

Вие може да ръководите своите делови работи в стилна среда, възползвайки се от безжичния интернет във вашата стая, в ресторанта, дори на шезлонга край басейна; или просто да релаксирате във Вашата цветна и светла стая, потъвайки в интимната й атмосфера – всичко това само във Вашият хотел КАЛИСТО Созопол.

С привлекателния си басейн, с гледката към морския залив и с модерния си уют, този забележителен хотел предлага множество впечатляващи удобства. Едва на 50м от пясъчен плаж, хотел КАЛИСТО

Comments are closed.

Scroll To Top