You are here: Home / Туризъм / Хотели Медвен

Хотели Медвен

с. Медвен, общ. Котел 0888 53 53 99 , 0887 66 00 43

Хотел Медвен

Хотелски комплекс „МЕДВЕН” се намира в село Медвен, община Котел, област Сливен-в Югоизточна Стара планина. Той е регистриран като семеен хотел-2 звезди.

Село Медвен е на 13 км от Жеравна и Котел, на 35 км от Петолъчката, 45 км от Сливен и 50 км от Ямбол.Хотел Медвен представлява комплекс от 160 годишна автентична възрожденска къща, новопостроена сграда и ресторант.

Старинната къща предлага възможност на всеки свой гост да се потопи в автентичната атмосфера на българския възрожденски дом такъв, какъвто е бил преди векове. Тя предлага настаняване в 5 стаи- 2 двойни,3 тройни със самостоятелен санитарен възел и 1 апартамент състоящ се от 2 стаи с общ санитарен възел /общо 7 стаи-19 легла/. Стаите са облицовани с дървена ламперия, обзаведени приятно в битов стил, те предлагат едновременно комфорт и допълнителен уют и топлина. Всяка стая разполага с телевизор със сателитна телевизия, безжичен интернет и парно отопление ,а някои имат и климатици.

Новопостроената сграда на Хотел Медвен разполага с 14 стаи-двойки,тройки и четворки,общо 40 легла.Стаите в новия хотел са предназначени за тези гости, които предпочитат модерния стил ,но съчетан с битовия външен интериор. Обзаведени стилно и приятно, всяка стая е оборудвана с LSD-телевизор и сателитна телевизия,самостоятелен санитарен възел,интернет ,парно отопление .

В тази сграда се намира и специална зала с голямо джакузи и сауна, които могат да се ползват срещу допълнително заплащане.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!!!

Хотелски комплекс „МЕДВЕН” се намира в село Медвен, община Котел, област Сливен-в Югоизточна Стара планина. Той е регистриран като семеен хотел-2 звезди.

Comments are closed.

Scroll To Top