You are here: Home / Услуги / Хоспис Надежда 8

Хоспис Надежда 8

София, ул.Христо Силянов 77

Хоспис Надежда 8

Хоспис „Надежда 8“ е регистриран през 2015 г. по Закона за лечебните заведения.Разполага с просторна сграда 500 кв.м и 10 декара двор в град София, ЖК Надежда 1, ДКЦ 8. Сградата е реконструирана по стандартите на Европейската общност, ползвайки опита на страни с утвърдени традиции в сферата на палиативната медицина – светли, слънчеви стаи в подходяща цветова гама и функционален интериор. Всички стаи разполагат с климатик, собствено парно, самостоятелен санитарен възел.

Хоспис “Надежда 8” предлага медицински и социални услуги, свързани с осигуряване на палиативни грижи за терминално, хронично болни и инвалидизирани пациенти и възрастни хора. Палиативните грижи се основават на специални познания, умения и желание за предоставяне на цялостна, координирана и състрадателна грижа на всички хора с напреднал стадий на заболяване и емоционална подкрепа на семействата им.

Хосписът има за цел да предоставя само и единствено качествено и добро медицинско обслужване на своите пациенти, грижи за тях, както и подрепа на техните близки. Нашият екип предразполага пациентите ни да се чувстват като в домашна обстановка.

Домове за стари хора София

Хоспис „Надежда 8“ е регистриран през 2015 г. по Закона за лечебните заведения.Разполага с просторна сграда 500 кв.м и 10 декара двор в град София, ЖК Надежда 1, ДКЦ 8.

 

Comments are closed.

Scroll To Top