You are here: Home / Услуги / Фотограф Стефан Русанов

Фотограф Стефан Русанов

Горна Оряховица 0889 617 913

Фотограф Стефан Русанов

Здравейте, както може би вече се досещате – казвам се Стефан Русанов и съм сватбен фотограф, който акцентира на истинските моменти от сватбеното тържество.

Аз съм с повече от 20 години опит в областта на фотографията и съм собственик на верига фотостудия Зенит, първото частно фотостудио в северна България, създадено през далечната 1992 година.

За мен сватбената фотография е изкуство, чрез което се пресъздават неповторими моменти, тя е нещо повече от обикновен репортаж. Има мигове в човешкия живот, които са неповторими, защото се случват само веднъж. Тези мигове трябва да бъдат запаметени и поднесени така, че с радост и гордост да ги показвате на своите приятели, деца и внуци. Когато избирате вашия сватбен фотограф, Вие не само закупувате услуга, вие инвестирате във вашите спомени. Ето защо трябва да търсите талантлив специалист, чийто стил се вписва в личната Ви визия за сватбения ден.

Стремежът ми за заснемане на най-хубавите моменти от сватбения ден е очевиден и именно този ентусиазъм ми позволява да Ви предоставя сватбена фотография с висока стойност, качесто и съвременен стил. За мен заснемането на сватбеното тържество е привилегия, която ми позволява да бъда част от вашия специален ден. В замяна аз разказвам истинската история на вашата сватба в нещо повече от документална фотография.

Моята главна цел е не само да представя действащите лица, но и да пресъздам, и съхраня емоцията и атмосферата, като предам нестандартна и жива визия на сватбеното тържество, за да може то да се превърне в един незабравим спомен от вашия живот. Моята цел е да уловя вашите най-щастливи и интересни моменти, и да ги пресъздам по възможно най-добрия начин.

Както всеки човек, който се занимава с изкуство, аз също търся вдъхновение от най-добрите класически и модерни фотографи по света, като винаги се стремя да следвам последните тенденции в областта на фотографията и технологиите.

Можете да рагледате моето портфолио, за да видите някои от най-скорошните ми снимки. Имайте в предвид, че портфолиото ми се променя непрекъснато, именно поради тази причина най-новите ми снимки се публикуват първо в моята facebook страница.

Извън фотографията аз също съм баща, съпруг, брат, бивш състезател по лека атлетика, на възраст 42 години. В момента живея в района на Велико Търново, но снимам сватби в цяла България и чужбина.

Здравейте, както може би вече се досещате – казвам се Стефан Русанов и съм сватбен фотограф, който акцентира на истинските моменти от сватбеното тържество.

Comments are closed.

Scroll To Top