You are here: Home / Услуги / Фотограф Петя Лескова

Фотограф Петя Лескова

             Асеновград 0898 809 909

Фотограф Петя Лескова

Добрата новина е, че като сватбен фотограф за последните 4-5 години не съм чул по ритуалните зали нито веднъж да се споменава семейството, като основна клетка на обществото или други крилати фрази, познати ни от сватбарския фолклор. Напротив – някои обредни лица дори влагат цялата си красноречивост и опит за да извлекат максимално емоция от вас и вашите гости и да създадат страхотен момент за всички. Напоследък ритуалните зали се надскачат и в озвучаването на ритуалите – в ритуална зала Триадица се изпълняват композиции от Карибски пирати, а пък в ритуалната зала на Леге имате възможност да ангажирате рок трио.

За снимките

Фотоапаратът за фотографа е като готварската печка за готвача. Професионалното кухненско оборудване не гарантира хубаво ястие, както и професионалния фотоапарат – хубава снимка. Важен е единствено човекът и неговото желание да снима. Има и друг факт – само с тостер няма как да сготвиш пиле със зеле. Тостери са онези фотоапарати, които все се чупят, все им пада батерията, а в редките случаи, когато снимат, то е с трагично качество. С почти всички останали фотоапарати може да се постигне почти всичко. Видът на фотоапарата няма значение.

Марката и моделът на фотоапарата нямат значение. Има хора със скъпи фотоапарати, които правят много по-лоши снимки от вас и вашия компактен фотоапарат, наричан обидно сапунерка. Важното е да се снима.

Добрата новина е, че като сватбен фотограф за последните 4-5 години не съм чул по ритуалните зали нито веднъж да се споменава семейството, като основна клетка на обществото или други крилати фрази, познати ни от сватбарския фолклор.

About brainstorm2011

Comments are closed.

Scroll To Top