You are here: Home / Услуги / Формация Хаджии

Формация Хаджии

Сливен

0888 261 003 / 0897 660 112

Формация Хаджии

Формация Хаджии е създадена от Добри Рахнев – Байчара и група професионалисти в областта на българската народна и етно музика и фолклор. Името на формацията идва от това че Добри Рахнев – Байчара е хаджия и е от града на Хаджи Димитър. Нашата цел е да съхраним и представим уникалните български традиции и ритуали.

Членовете на формация Хаджии са хора с опит в известни оркестри и ансамбли.Разполагаме с много варианти и възможности за да направим различна, впечатляваща и запомняща се вашата сватба, рожден ден, корпоративно и лично събитие, предизборни кампании и др.
Нашите възможности и варианти:
– Оркестър за извеждане на булка – по стара традиция, съпровод с жива музика от дома на младоженеца, кумовете, булката.
– Фолклорно посрещане в ресторант – пресъздаване на традиционно посрещане.
– Пресъздаване на ритуали ( Захранвне на младоженците с пита, мед и сол, ; ритане на менче ; разчупване на пита ; кумова ръченица ; бръснене на младоженец, първа наздравица и др.).
– Фолклорна програма музика, песни и танци.
– Изпълнение на танци – важно за Вас събитие или като подарък за ваши приятели, може да пожелаете танц или пресъздаване на обичаи от различните области на България.
– Програма Глас без граница – родопски песни в съпровод на гайда и тъпан на живо.
– озвучаване.
– Още много и различни ритуали, обичаи и различни изненади за вашият празник.

Ако имате идея за вашият празник, не се колебайте да ни позвъните и да я обсъдите с нас. Заедно ще намерим най – добрият вариант за вас и вашето събитие.

Формация Хаджии е създадена от Добри Рахнев – Байчара и група професионалисти в областта на българската народна и етно музика и фолклор.

Comments are closed.

Scroll To Top