You are here: Home / Услуги / Фитнес център Симфония

Фитнес център Симфония

Пловдив, ул.Авксентий Велешки 0877 764 766

Фитнес център Симфония

Заема площ от 400 кв. метра. Фитнес център Симфония, намиращ се в самия център под тепетата /Градска градина, комплекс Симфония/ е модерен спортен комплекс за тези, които държат не само на тренировките, но и на високото ниво на обслужване, позволяващо да се създаде една истинска клубна атмосфера. Място, където всеки чувства постоянно внимание и специално отношение към себе си от целия персонал на клуба. Ние предлагаме на нашите клиенти съвременни услуги в областта на фитнеса. При нас, ще намерите всичко за активно физическо усъвършенстване. Направете своя избор, за да бъдете здрави, хармонични, красиви и успели! Не стойте в къщи и не се оправдавайте с недостиг на време.

Вие ще успеете!

Какво е това фитнес?!

Понятието фитнес все по-често се използва в ежедневието. Фитнес, това е начин на живот, който гарантира постигане на физическа и вътрешна хармония. За да получавате радост с всеки изминал ден въпреки честите стресови ситуации, е необходимо да сте физически и духовно подготвени. Съществуват 5 показателя за добрата физическа форма. Mускулна сила, необходима за ежедневна физическа дейност, допринасяща за тонус и енергия независимост от възрастта.

Аеробна издръжливост. Това означава, че с лекота можете да се справяте с продължително натоварване. Спортните занимания укрепват ставите, правейки ги по-гъвкави, което играе важна роля в профилактиката на остеопороза и предотвратяване на травми.

Фитнес – това е здравословно хранене и правилна обмяна на веществата. Уникално средство срещу стреса – тренировката. Благодарение на фитнеса се повишава жизнената енергия, самочувствието и настроението. Фитнес клубовете обединяват под един покрив: тренажорна зала, кардио, протеинов бар и други.

Заема площ от 400 кв. метра. Фитнес център Симфония, намиращ се в самия център под тепетата /Градска градина, комплекс Симфония/ е модерен спортен комплекс за тези, които държат не само на тренировките, но и на високото ниво на обслужване, позволяващо да се създаде една истинска клубна атмосфера.

Comments are closed.

Scroll To Top