You are here: Home / Битова техника / Фидокс България ЕООД

Фидокс България ЕООД

Карлово, ул. Индустриална 1 0884 989 783 / 0884 989 667

Фидокс България ЕООД

Фидокс България ЕООД е българска компания с дългогодишен опит в сферата на производството и търговията с отоплителни и вентилационни системи. Централният офис и производство са съсредоточени в индустриалната зона на гр. Карлово. Разположението на града в сърцето на България осигурява по-бързо и качествено обслужване на клиентите от цялата страна.

Фидокс България ЕООД оперира на българският пазар посредством изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Официален партньор за България са водещи чешки и германски производители на отоплителни конвектори Licon и вентилационни системи Helios.

Към търговската си дейност, Фидокс предлага на своите клиенти и технически консултации на място, проектиране, транспорт, монтаж и гаранционен и постгаранционен сервиз. Основният приоритет в работата ни е удовлетвореността на нашите клиенти. Екипът ни от специалисти е на разположение за консултации от началото на проекта до неговото приключване, а добре развитата ни партньорска мрежа позволява бързи доставки и сервиз в цялата страна.

Към търговската си дейност, Фидокс предлага на своите клиенти и технически консултации на място, проектиране, транспорт, монтаж и гаранционен и постгаранционен сервиз.

Comments are closed.

Scroll To Top