You are here: Home / Заведения / Фабрик бар

Фабрик бар

Пловдив, ул.Отец Паисий 31 0898 715 213

Фабрик бар

Фабрик бар е заведението, което от няколко години се превърна в място за приятно прекарване на младите хора, в средище на на стари приятели и в място, където всеки може да намери и нови запознанства. Винаги студената бира, безбройните видове марков алкохол и чудесната музика са предпоставка за незабравими купони до зори. През цялата година навън работи уникална открита градина, която дава възможност за отмора сред невероятна зеленина, битови маси, автентични гранитни камъни и стара селска чешма.

Фабрик бар има собствена клубна програма, която включва забавно караоке, вечери на българската музика, рок вечери в сряда, както и акустични изпълнения на млади и на известни родни групи всеки четвъртък. Най-добрите диджеи пък веселят клиентите в петък и събота, а в неделя е традиционното барбекю на двора. Барът разполага и с професионална джага, както и с много други варианти за забавление.

Не пропускайте да посетите най-веселото място в сърцето на Пловдив!

Само до преди няколко години този райски кът бе пустееща съборетина, а под разрушения покрив бе гнездо на гълъби. Благодарение на усилията на екипа на Фабрик бар, сега всичко блести от чистота, а мястото отново е огласяно от младите хора. Ние робуваме на един единствен принцип – клиентът винаги има право, стига да не пречи на останалите да се веселят.

Фабрик бар е част от новия европейски облик на град Пловдив, който отново се превърна в туристическо средище, център на културата и изкуствата и отлично място за почивка и незабравими изживявания. Ние залагаме на изпитания от векове принцип, че центърът на всеки европейски град трябва да кипи денонощно от живот, атракции и забавления.

Българинът е беден, но това не значи, че трябва да се заключи вкъщи и да не се весели. Затова и нашите питиета са в невероятно широка ценова гама, има и за бедния студент, и за по-богатите и претенциозни клиенти. А в подходящата компания и музика настроението само идва!

Фабрик бар е заведението, което от няколко години се превърна в място за приятно прекарване на младите хора, в средище на на стари приятели и в място, където всеки може да намери и нови запознанства.

Comments are closed.

Scroll To Top