You are here: Home / Услуги / Училище за родители АЗ ТИ ТО

Училище за родители АЗ ТИ ТО

    София, бул. Александър Стамболийски 20  0887 61 32 31 / 02 873 92 05

Добре дошли в Училище за родители АЗ ТИ ТО

Заповядайте в “Училище за бъдещи майки и татковци – “АЗ ТИ ТО”

Училище “АЗ ТИ ТО” е подготвителен курс за бъдещи родители.В приятна обстановка чрез разговор, беседи и упражнения ще ви помогнем да се подготвите за най-трудната и отговорна професия “Родител”.

Часовете, които ще прекараме заедно ще ви дадат сигурност и увереност да се справите спокойно и без излишен страх с раждането и първите грижи за вашето малко “Слънчице”.

Темите и упражненията са обособени в две групи:

  • Подготовка за раждането.
  • Грижи за новороденото.

Предлагат се три форми на обучение:

  • Пълен курс-включва всички 13 теми.
  • Съкратен вариант-6 основни теми и упражнения.
  • Кратък курс “Заедно с бебето”-
  • Индивидуален вариант-темите – избирате вие.

Посещенията са два пъти в седмицата в удобно за вас време, включително в събота и неделя. Един тематичен час е 90 минути.Екипът на Училище за бъдещи родители “АЗ ТИ ТО” се стреми да има индивидуален подход към всяка двойка.Затова посещенията могат да бъдат както в група, така и индивидуално без това да се отразява на цената на курса.

Традиция е контактите ни да продължават и след раждането на бебето.Винаги може да се обърнете за съвет или помощ при възникнали проблеми.За да бъдем максимално полезни организирахме “УЧИЛИЩЕ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ”,където всяка първа и трета събота от месеца се събираме и търсим решенияпо различни проблеми свързани с отглеждането и възпитанието на детето.

Цените на курса:

Пълен вариант – 180 лв. /може и на две вноски/.

Съкратен вариант – 80 лв.

Кратък курс”Заедно с бебето” -105лв

Единична лекция – 15 лв.

Училище “АЗ ТИ ТО” е подготвителен курс за бъдещи родители.В приятна обстановка чрез разговор, беседи и упражнения ще ви помогнем да се подготвите за най-трудната и отговорна професия “Родител”.

Comments are closed.

Scroll To Top