You are here: Home / Услуги / Учебен център До Ре Ми

Учебен център До Ре Ми

София, бул. Патриарх Евтимий 23 0887 070 073

Учебен център До Ре Ми

ДО РЕ МИ е събрал екип от млади креативни хора с опит в работата с деца, които имат амбицията в подходяща обстановка чрез различни занимания да създаде условия, в които детето да твори и да се развива. Всяко дете е индивидуална личност с различни наклонности и желания.

В нашия център чрез игри и музика още от малки децата ще разкрият тайни от заобикалящия ги свят. Да могат да пеят и танцуват, да се изявяват на сцената като актьори, да изразяват своите чувства чрез пресъздаване на образи и картини, да създават с ръцете си красиви творби в областта на приложните изкуства, чрез позитивно отношение, и чрез съвременни методи на обучение, да дарява на децата спокойствие и внимание.

Английската забавачка е една уникална форма на полудневно занимание, изключително подходяща алтернатива за децата на 3-5 годишна възраст, които не посещават детска градина. Забавачката е мястото, където децата могат да се социализират, да придобият много нови знания и умения и същевременно да се забавляват с приятели. Малката група (около 7-8 деца) дава възможност на преподавателите да имат личен подход към всяко едно дете.

Работим по учебната програма Ръка за Ръка и ежедневно имаме занимания по български и английски език, а в рамките на седмичната програма провеждаме ситуации по математика, природен свят, социален свят, изобразително изкуство, музика и благонравие. С грижливо подбраната и изпитана програма целим обучението на децата да бъде забавно, разнообразно и в различни области от света около нас.

Грижим се не само са духа, но и за тялото. Неизменна част от нашата програма са сутрешната гимнастика и освежаваща междинна закуска плод.

Предлагаме и консултации с логопед.

Ученическата занималня е мястото, където в помощ на учениците до 4-ти клас ще бъдат учители, разбиращи и готови да помогнат в подготовката на домашните. Занималнята през учебната година включва: подготовка на домашни работи и уроци на ученици от 1ви до 4ти клас, както и допълнителни занимания върху учебния материал, възможност за допълнителна езикова подготовка – английски език, изобразителни дейности, драматизация на любими приказки, беседи с децата – етика, взаимоотношения, актуални проблеми сутрешна и следобедна закуска, чай, гъвкаво работно време, удобно за ученици и родители

Тук ще насърчаваме четенето на литература и обсъждането й. Има възможност децата в предучилищна и начална училищна възраст да посещават допълнително занимания по китара, пиано, шах, йога и приложни изкуства. Предлагайки богат избор от интересни дейности, даваме алтернативи на опасните компютърни игри и допринасяме за детската безопасност.

ДО РЕ МИ е събрал екип от млади креативни хора с опит в работата с деца, които имат амбицията в подходяща обстановка чрез различни занимания да създаде условия, в които детето да твори и да се развива. Всяко дете е индивидуална личност с различни наклонности и желания.

Comments are closed.

Scroll To Top