You are here: Home / Услуги / Успех – ИК ЕООД

Успех – ИК ЕООД

       Стара Загора, ж.к. Три чучура, бл. 4, ап. 9 0888 337 743 / 0878 815 544

Успех – ИК ЕООД

Транспортна фирма Успех-ИК ЕООД създадена преди 18 години в гр Стара Загора, първоначално като ЕТ впоследствие трансформирана в ЕООД. През годините придоби голям опит в областта на транспортните услуги и товарния транспорт. Фирма Успех-ИК ЕООД извършва транспорт на всякакъв вид товари. Организация и превоз на товари със собствени и наети транспортни средства, превоз и пренасяне на апартаменти, офиси, магазини, мебели, покъщнина и други. Доставка на товари на посочен адрес.

Осигурява работници за товаро-разтоварна дейност. Транспортни услуги на фирми и граждани, транспорт на стоки и товари, багаж, машини, оборудване и други. Транспорт на извънгабаритна техника. Транспорт на пътно-строителни машини. Транспорт на селскостопанска техника. Разполага с бордови камиони, камиони за насипни товари, специализирани платформи за извънгабаритни товари с по 4 оси. Регулиране височината посредством хидравлика. Височина на товарната платформа 15 см от земята в транспортно положение.

Транспортна фирма Успех-ИК ЕООД създадена преди 18 години в гр Стара Загора, първоначално като ЕТ впоследствие трансформирана в ЕООД.

Comments are closed.

Scroll To Top