You are here: Home / Селско стопанство / Универсал НВГ ООД

Универсал НВГ ООД

    Долна Оряховица, ул. Сергей Румянцев 24  0887 413 014 / 0887 410 008

Универсал НВГ ООД

Универсал-НВГ ООД е създадена през 1990г.
В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994г.

От 2003г. Универсал НВГ е дистрибутор на Рапид КБ ООД – вносител за България на фирмите: CLAAS и AMAZONE – лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik .

За нуждите на зърнопроизводителите внасяме и широка гама от ремаркета на немската фирма CONOW. От 2009 г. фирмата е вносител за България на Световния лидер в производството на дюзи за пръскачки – немската фирма LECHLER. Универсал -НВГ също така е вносител на американската компания, производител на уреди за почвен и растителен анализ – Spectrum Technologies.

Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Долна Оряховица. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника. Универсал-НВГ ООД извършва ремонтни услуги на зърнокомбайни и трактори CLAAS. На ваше разположетие е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

Предлагаме също и обучение за работа с техниката закупена от нас. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредитиране от водещите банки в България.

Предлагаме разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Фирмата ни държи на коректно и честно отношение към своите клиенти.

Благодарение на широката си гама от клиенти Универсал-НВГ ООД непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.

Универсал-НВГ ООД е създадена през 1990г. В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994г.

Comments are closed.

Scroll To Top