You are here: Home / Услуги / Умен дом

Умен дом

София, бул.Черни Връх 154  02 426 24 21

Какво е Умен дом?

Ролята на електронните устройства в нашето ежедневие се увеличава, но те не улесняват живота ни. Напротив – от толкова разнообразни устройства процесите се усложняват и увеличават, а удобството намалява. Не би ли било по-добре, ако всичко работи заедно?

Ние от Умен дом правим възможно управлението на всяко устройство в дома ви – от отварянето на входната врата до управлението на цифровата телевизия с помощта на едно единствено устройство. Без значение, къде се намирате вашата интелигентна къща ще ви разбира и слуша!

Автоматизацията на дома (т.нар. Home Automation) скоро ще се превърне в стандарт за всеки дом в 21 век. В начин на живот. И да управляваш един интелигентен дом от всяка точка в него или от всяка точка на света, вече не е лукс, а стандарт.

Възможностите за управление на дома са ограничени единствено от границите на вашето собствено въображение, защото системата може да интегрира практически всичко във вашия дом – от озвучителната техника и домашното кино до системата за сигурност, отоплението, гаражните и входни врати, както и поливната система в градината.

Comments are closed.

Scroll To Top