You are here: Home / Мода / Търговска верига Shiho

Търговска верига Shiho

Варна, ул. Академик Курчатов 1 0877 118 770 / 052 730 237

Търговска верига Shiho

Търговска верига Shiho е фирма, специално създадена да работи в услуга на клиента. Предмет на нашата дейност е внос на китайска стока. Съществуваме на пазара повече от 15 години и работата ни е изцяло насочена към оптимално задоволяване на потребителските нужди, предлагайки висок стандарт в обслужването. Разнообразието на асортимента дава възможност на клиента да направи своя избор и въз основа на това да предпочете търговската верига пред останалите фирми на пазара.

В магазините ни ще откриете стоки от първо качество на достъпни цени. В нашата сфера на дейност разнообразието варира от домашни потреби, канцеларски принадлежности, детски играчки, сувенири, различни аксесоари, бижутерия, бельо.

При нас ще откриете чудесни идеи за подарък или изненада. Не пропускайте да радвате ваши близки и приятели, а ние ще се стараем това да бъде лесно и достъпно за вас!

За нас на първо място е клиента – ние се стремим той да бъде максимално задоволен в търсенето си, получавайки подходящо компетентно обслужване. Фирмената ни политика е организирана на базата на успешната комуникация с потребителите и поддържане на дългосрочни отношения с тях.

Ние сме фирма с традиции! Ние работим за Вас!

Благодарим Ви за доверието!.

Търговска верига Shiho е фирма, специално създадена да работи в услуга на клиента.

Comments are closed.

Scroll To Top