You are here: Home / Туризъм / Туристическа Агенция Н-тур

Туристическа Агенция Н-тур

София, бул.Дондуков 11 02 9 879 183 / 0888 492 148

Туристическа Агенция Н-тур

Туристическа агенция Н-ТУР ЕООД е създадена през 1994 г. и е лицензиран Туроператор за продажба на пълен пакет туристически услуги.

За 18 години е натрупан огромен опит в организацията и провеждането на екскурзии в България. Прелестите на страната ни, историята, народните обичаи, манастири, светилища, природни красоти, пещери и водопади са включени в опознавателните ни маршрути, обхванати в повече от 100 дестинации. Програмите ни непрекъсното се обновяват и съобразяват с новите обекти, археологически находки и др.

По желание предоставяме екскурзоводско обслужване на английски, немски и руски език за чуждестранни групи.

Предагаме маршрути за цялата страна и чужбина както за един ден, така и с нощувки за два, три и повече дни. Фирмата залага на добрата организация, точността, перфектните екскурзоводи с отлични познания и квалификация. Екипът осъществяващ организацията и провеждането на пътуванията е с богат опит, но имаме и млади колеги, притежаващи необходимата обща туристическа и специална квалификация.

Освен като Туроператор Н-ТУР работи и като Туристически агент с много от водещите туристически агенции, доказали се на нашия и чуждия туристически пазар. Имаме предложения за изложения и карнавали, народни празници, спа и вино туризъм. Почивките със самолет и автобус до Турция, Гърция, Италия, Испания са подбрани с много внимание. Предлагаме и специализирани програми като поклоннически, исторически, етнографски, планински, Златна възраст 55+ и др.

За нас най-важен е клиентът. Всеки един е много специален и взаимното доверие се базира на обсъждането на въпроси свързани с подобряване на работата. Изключително много ценим съветите давани от туристите и така повишаваме качеството на предлаганите продукти.

Н.ТУР ЕООД притежава Удостоверение за регистрация за туроператорска и турагентска дейност № 4995.

Н-ТУР ЕООД е застрахована по смисъла на чл.42 от Закона за туризма в застрахователна компания БУЛСТРАД АД със застрахователна полица № 3405130240000005 валидна до 31.12.2013 год.

 

 

Туристическа агенция Н-ТУР ЕООД е създадена през 1994 г. и е лицензиран Туроператор за продажба на пълен пакет туристически услуги.

Comments are closed.

Scroll To Top