You are here: Home / Услуги / Триумф Спед енд Транс ООД

Триумф Спед енд Транс ООД

    София, бул. Братя Бъкстон 40  0887 890 045 / 0886 118 813

ТРИУМФ СПЕД ЕНД ТРАНС

“ТРИУМФ СПЕД ЕНД ТРАНС„ е създадена в края на 2009г като пълноправен приемник на “ТРИУМФ СПЕД„ и “ВИСТА ТРАНС„.
Фирмата e B2B ориентирана. Основни наши приоритети са:

  • Международен автомобилен транспорт. Благодарение на добре развитата ни партньорска мрежа с доказани през годините превозвачи, ние сме точния партньор необходим на всеки износител/вносител. Осигуряваме необходимия Ви транспорт на адекватна цена, независимо дали това е комплектна, групажна или експресна пратка.
  • Вътрешен автомобилен транспорт – осигуряваме 100% национално покритие с непрекъснато увеличаващ се собствен автопарк. Кратки транзитни времена от 12 до 24 часа за групажните пратки и до 8 часа за експресните. Добре развита мрежа за градска дистрибуция.

Като фирма създадена по врема на КРИЗАТА, нашата цел е не просто да оцеляваме, а да се развиваме. Нашият екип е съставен от млади и енергични хора (предимно представители на поколението Y) и е в “час със случващото се„. Ние не чакаме нещата да се случат, а правим така, че да се случват! Не чакаме благоприятния момент, а правим всеки момент благоприятен!

Ние сме точният партньор за желаещите да останат на пазара през следващите години! Ние сме партньора, които ще помогне да “вдъхнете„ живот на “Големите идеи„! Ние искаме и работим с “мениджърите на Бъдещето„. Без хората, който ще дадат живот на “Големите Идеи„ – малко демоде казано“хората на прогреса„ Нашият труд и знание са просто “Падаща звезда„ – нечие НЕосъществено желание…….(ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ГИ ИМА НО НИКОЙ НЕ ГИ Е ВИЖДАЛ)!!!Основната Ни идея е да “сме прогресираща/просперираща БЪЛГАРСКА-изцяло българска фирма,!!!

Ние НЕ предлагаме мъгляви решение за транспорт и логистика, водени от ниската цена! НЕ!!! Напротив, НИЕ даваме ЯСНИ, ТОЧНИ, КОНКРЕТНИ решения съобразени с “новата реалност„! Ние не предлагаме добра/ниска цена за отделен транспорт! Ние предлагаме реалната, комплексна=точната цена за всички транспорти извършени с Нас!

В общото цяло ние изпъкваме … Изпъкваме поради това, че нашата мисия е: НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА, А НА РЕАЛНАТА ЦЕНА!!!

Екипа Ни работи на принципа “One Stop Shop„. Клиента комуникира с един Наш спедитор, който организира за него всички транспорти и свързаните с тях услуги независимо от това, дали са в страната или Европа. Всеки Наш клиент получава индивидуално транспортно – логистично решение изготвено за Него предложение съобразено с нуждите и възможностите му.

ТРИУМФ СПЕД ЕНД ТРАНС е създадена в края на 2009г като пълноправен приемник на ТРИУМФ СПЕД и ВИСТА ТРАНС.
Фирмата e B2B ориентирана.

Comments are closed.

Scroll To Top