You are here: Home / Заведения / Торти Нектар

Торти Нектар

     Варна, ул. Капитан Райчо 20  

Торти Нектар

Сладкарница Нектар е основани в началото на 2012г. Основната ни дейност е свързана със създаването на първокласни продукти по оригинални рецепти, изпитани от най-добрите познавачи в сладкарската индустрия. Сладкарниците разполагат със собствен производствен цех, където екип от квалифицирани специалисти влага цялата си любов и вдъхновение в създаването на един невероятен вкус, оставящ трайна следа във вашето ежедневие.

Гаранция за това са висококачествените суровини използвани за изработването на продуктите ни. Въпреки крехката си възраст ние вече се нареждаме сред най-добрите в страната. Бутиковите торти елегантно пренесени в нашите заведения, съчетани с уютна обстановка допадат дори и на най-капризния клиент. Нашето желание е да постигнем изискан стил и вкус за всички. Сладкарница Нектар е гаранция за качество!

Бутикова сладкарница Нектар в град Варна предлага първокачествени торти приготвени от високо квалифицирани професионалисти с най-качествените продукти. При нас ще намерите торта за всеки вкус. Ние се стремим да бъдем лидер в производството и продажбата торти и сладкиши, поддържайки качество на най-високо ниво. Създаваме нашите продукти, за да задоволим всички капризи на клиентите си. Ние предлагаме и дистрибуция на торти от която са се възползвали водещи заведения на територията на цяла България. Посетете ни и гарантирано ще останете доволни!

Сладкарница Нектар е основани в началото на 2012г. Основната ни дейност е свързана със създаването на първокласни продукти по оригинални рецепти, изпитани от най-добрите познавачи в сладкарската индустрия.

 

Comments are closed.

Scroll To Top