You are here: Home / Услуги / Том Консерв ООД

Том Консерв ООД

с.Калояново, Област Пловдив 0888 903 823 / 0888 856 804

Том Консерв ООД

“ТОМ КОНСЕРВ” е основана през 2008 година  със 100% частни капитали , приемник на основаната през 2002 година фирма “ТОМ” ООД със седалище и управление гр. Пловдив. Основният предмет на дейност на фирмата е: производство и реализация на зеленчукови и плодови консерви. Фирмата преработва плодове и зеленчуци от пловдивският регион – плодороден и екологично чист район с уникален климат, който е подходящ за отглеждане на всички видове плодове и зеленчуци характерни за територията на България.

Традиционни търговски партньори на фирмата са: САЩ, Русия, Израел Украйна, Испания и др. Поради нарастналият интерес към консервите от българският потребител, фирмата от две години увеличава количествата и асортимента предназначени за вътрешният пазар.

Производствена  База

Консервна фабрика “ТОМ КОНСЕРВ” ООД има всички необходими линии и съоръжения, типични за предприятие от хранително -вкусовата промишленост, които позволяват производството на най-разнообразни зеленчукови  консерви и готови ястия, включително и по рецепти на клиента. Всекидневната доставка на пресни и качествени суровини гарантира отличният вкус на произведените продукти. Фабриката разполага с високо квалифициран персонал от инженери, технолози и специалисти, които са в състояние да осъществяват производствена дейност, отговаряща на изискванията на ЕС.

“ТОМКОНСЕРВ “  е регистрирана в страната и чужбина търговска марка, гарантираща качество на продукцията и коректност в партньорството!

 

Основният предмет на дейност на фирмата е: производство и реализация на зеленчукови и плодови консерви.

Comments are closed.

Scroll To Top