You are here: Home / Строителство / Тидием Пласт ООД

Тидием Пласт ООД

Враца, ул. Текстилец 3 0892 348 660

Тидием Пласт ООД

Тидием Пласт ООД е съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането, производството, доставката и монтажа на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети и вътрешни щори. За скромният си 10 годишен опит, Ние се превърнахме в лидер на пазара в Северозападна България.

Ние притежаваме три собствени производствени халета и две складови бази на площ от 4 000 кв.м., направени по Европейски стандарт. Трите модерни собствени халета – за производство на алуминиева дограма, ПВЦ дограма и стъклопакети са оборудвани със най-съвременните автоматични поточни линии, напълно пригодени да обезпечат големите обеми на производство.

Поради големият мащаб на производството и множеството региони, които обслужваме, разполагаме със собствен автопарк. Камионите ни са специално пригодени за транспорт на готовата продукция, гаранция за запазване на повърхностите на конструкциите и стъклата от повреди и надрасквания.

Защо се най-добрия избор:

  1. Три собствени производствени халета
  2. Две складови бази
  3. Съвременни машини за алуминиева дограма
  4. Автоматична поточна линия за ПВЦ дограма
  5. Автоматична поточна линия за стъклопакети

Тидием Пласт ООД е съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането, производството, доставката и монтажа на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети и вътрешни щори.

Comments are closed.

Scroll To Top