You are here: Home / Суровини / Технокон ООД

Технокон ООД

1

София 1220,бул.”Рожен” №18 02/ 936 03 12; 02/938 29 76;

Технокон ООД

Фирма “Технокон”ООД е наследник на над 10 годишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.

Началото е дадено през 1997г. със създаване на фирма “Римтех”ООД – дистрибутор за България на фирмата “Leder Beltech” – Швейцария за плоски и тангенциални ремъци с марката Rapplon, а в последствие и на “Verseidag Beltech” – Германия за транспортни ленти от PVC,PU,Elastomer и други.

Новото хилядолетие беше белязано от сливания и реформи,както в семейството на Ammeraal така и в България за да бъде достигнат сегашния формат.

Понастоящем ние сме официални представители на фирмите “Ammeraal Beltech ” – Холандия и “Megadyne” – Италия, лидери в производството на транспортни ленти,зъбни и трансмисионни ремъци,ремъчни шайби и покрития.

Още наши партньори са фирмите “Mitsuboshi” – Япония, “Volta” – Израел, “Astin” – Италия, Uni-Chains – Дания , “Mapelli” – Италия, “AnkerFlexco” – Германия, производители на полиуретанови,каучукови,метални и тефлонови изделия за промишлеността.

С цел повишаване качеството и обслужването на своите клиенти фирмата ни инвестира в изграждането на модерна складово – търговска база и сертификация по изискванията на ISO 9001.

Фирма “Технокон”ООД е наследник на над 10 годишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост.

Comments are closed.

Scroll To Top