You are here: Home / Магазини / Супер Марио – Магазин за играчки

Супер Марио – Магазин за играчки


Бургас, ж-к Славейков, бл. 116
0895 616 272 / 056/910 134

Супер Марио – Магазин за играчки

Супер Марио е българска компания, учредена през 2003 г. с цел изграждане на верига хипермаркети за детски и бебешки стоки в град Бургас . Мисията на Супер Марио е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.

Във всеки от магазините ни се предлага всичко, необходимо за отглеждането и възпитанието на детето  от раждането му до 10-12 годишна възраст.

Супер Марио обединяват под един покрив над 20 000 артикула от следните продуктови групи:

 1. бебешки стоки: колички за бебета, столчета за хранене, столчета за кола, легла,  проходилки, шишета и биберони, разнообразни бебешки аксесоари;
 2. играчки за бебета и деца;
 3. едрогабаритни играчки за двора – къщички, палатки, люлки, пързалки и др.;
 4. спортни стоки;
 5. велосипеди;
 6. акумулаторни коли и мотори;
 7. плажни и надуваеми стоки;
 8. детска козметика;
 9. книжки;
 10. канцеларски материали и пособия за писане и рисуване
 11. дървени стоки
 12. конструктори
 13. раници

Доставчици на Супер Марио са над 150 фирми – утвърдени български производители и вносители на детски стоки. Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални за момента дизайни, иновативните решения и разумните цени са от приоритетно значение при подбора на асортимента. Най-новите продукти на световните лидери в производството и търговията с играчки и детските стоки се появяват първо при нас.

Магазини за играчки Бургас

 

Супер Марио е българска компания, учредена през 2003 г. с цел изграждане на верига хипермаркети за детски и бебешки стоки в град Бургас .

 

Comments are closed.

Scroll To Top