You are here: Home / Суровини / СУПЕРЕКО ООД

СУПЕРЕКО ООД

Благоевград, ул. Григор Пърличев 32 073 870 909 / 0879 806 868

СУПЕРЕКО ООД

Фирма СУПЕРЕКО е създадена през 2012 година и започва дейноста си в сферата на производство, продажба и доставяне на висококачествени дървесни пелети. Чрез обработване с високотехнологични машини на качествен дървесен материал и работа на професионален екип фирмата успява да се наложи успешно, както във вътрешния пазар, така и на международния пазар – Италия, Гърция и Словения, за кратък период от време.

СУПЕРЕКО произвежда пелети от отбрана биомаса (иглолистна дървесина) с голямо КПД при горене. Дейноста на фирмата обхваща всички производстени процеси – от белене на дървесните кори до пакетиране на готовия продукт. Пелетите на фирма СУПЕРЕКО са тествани в акредитирана лаборатория и разполага със сертификат за качество на готовия продукт – КЛАС А1. При тестването на продукта са установени ниски нива на процентно съдържания на влага и сяра в готовия продукт, както и нисък процент на пепел след изгаряне. Големината на пелетите е от 15мм до 25мм. Готовите пелети се пакетират в чували от 15 кг всеки, което осигурява качество на доставения продукт.

СУПЕРЕКО – за нас качеството на продукта и задоволеността на клиента са на първо място. Благодарим Ви!

Фирма СУПЕРЕКО е създадена през 2012 година и започва дейноста си в сферата на производство, продажба и доставяне на висококачествени дървесни пелети.

Comments are closed.

Scroll To Top