You are here: Home / Услуги / Студио Матини Слим

Студио Матини Слим

    Варна, ул. Поп Харитон 14А  0899 993 935

Студио Матини Слим

Ние от “Матини Слим” сме екип, добре запознат с науките за правилно и здравословно хранене. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока специализация именно в науки като броматология (наука за правилното хранене), ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът е преминал съответното обучение за работа с Италианския апарат “Отитестер” и може напълно професионално да Ви посъветва в борбата Ви със затлъстяването.

Нашата цел е да Ви помогнем да запазите добрата си фигура. Стремим се да си изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

Вега тест е абсолютно здраве. Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за вас хранителен план. Безболезнен, безопасен и неинвазивен, тестът е подходящ за цялото семейство независимо от възраст, пол и заболявания. При здравословни проблеми Вегатестът би могъл да подобри и подпомогне лечението. Резултатите са готови веднага и не се налага да чакате допълнително за тях!

Ние от “Матини Слим” сме екип, добре запознат с науките за правилно и здравословно хранене. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства.

Comments are closed.

Scroll To Top