You are here: Home / Услуги / Струнен Дует WEIL

Струнен Дует WEIL

   Пловдив  

Струнен Дует WEIL

WEIL е уникален и единствен струнен дует от електрическа цигулка и китара. Идеята на Мая и Папи е да предтавят звукът на цигулката и китарата по нов начин. Публиката да чува модерен звук, съчетан с ефекти, да се наслаждава на познати и авторски мелодии и да се увери, че и визуално дуетът от цигулка и китара може да е нестандартен, ефектен и неповторим.

Програмата на WEIL е подходяща както за голяма сцена, също за частни партита, фирмени събития и други празнични поводи. Богат и разнообразен репертоар.

Включва класическа част, която е едно много неочаквано начало – с акустични инструменти, но в съчетание с много емоция и страст в изпълнението. филмова музика – подбрана от саундтракове на незабравими филми, превърнали се в класика и по вкуса на почти всяко поколение.

Популярни руски мелодии, подходящи за наздравица и любими на българската публика. Авторска музика – от дебютния албум на WEIL с който печелят международният конкурс FAMOUS AWARDS в Лас Вегас през юни 2014.

WEIL са поели предизвикателството да представят и песни от българския фолклор, но с авторски аранжименти и изпълнени инструментално, с които със сигурност докосват сърцата на българската публика. Песните, изпяти от Мая и Папи са подправката в инструменталната програма на WEIL, с което сърцата на публиката са докоснати и спечелени окончателно!

Музикални групи

 

WEIL е уникален и единствен струнен дует от електрическа цигулка и китара. Идеята на Мая и Папи е да предтавят звукът на цигулката и китарата по нов начин.

 

Comments are closed.

Scroll To Top