You are here: Home / Строителство / Строй Фермер ЕООД

Строй Фермер ЕООД

Самоков 0893 777 763

Строй Фермер ЕООД

Все някога всички се изправяме с предизикателството да направим ремонт на покрив. Покривът непременно трябва да е здрав,красив и издръжлив на атмосферните влияния. Ремонт на покриви е нужен когато е нарушена целостта на покрива, заради което се получават течове. Когато започнете ремонта на вашия дом препоръчително се започва с преглед на покривната конструкция и търсене на мнението на специалисти, които се занимават с изграждане и ремонт на покриви.

Пестенето на пари, когато става дума за ремонт на покрива не се препоръчва защото това може да съкрати живота на новият ви покрив. Ние използваме висококачествени материали с доказано качество, което е гаранция и за качествен ремонт на покрива Ви. Това удължава многократно живота на покрива. Ремонта на покрива се препоръчва да се извърши при благоприятни летни условия! При ремонта на покривите се използват най-новите технологии! Новите ремонти технологии на фасади и покриви имат свойства да подсилват неколкократно топло и шумоизолациите дори на старите къщи, блокове и коперации. Главната функция на покривите е да защитават сградите от външни атмосферни влияния и преди всичко от проникването на вода.

Съществуват наи-разнообразни видове материали, които се използват в разрешаването на тази задача. Тези материали отговарят на всички изисквания за ремонтирането на всякакви видове покриви: скатни, плоски, обърнати плоски, както и зелени покриви. Отсъствието на нужната изолация предизвиква загуба на топлина и тогава влага генерирана от кондензация има отризателен ефект върху вътрешната температура на помещенията, което се явява предпоставка за появяването на плесени, които нанасят вреди върху повърхността и създават естетични проблеми.

Ние сме с дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с РЕМОНТ НА ПОКРИВИ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИ, РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА УЛУЦИ, ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ. Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги, подкрепено с дълъг Гаранционен период!!!

Все някога всички се изправяме с предизикателството да направим ремонт на покрив. Покривът непременно трябва да е здрав,красив и издръжлив на атмосферните влияния. Ремонт на покриви е нужен когато е нарушена целостта на покрива, заради което се получават течове.

 

Comments are closed.

Scroll To Top