You are here: Home / Услуги / Стоянов транс ЕООД

Стоянов транс ЕООД

София, ж-к Люлин, б-л 301, в-х А

Стоянов транс ЕООД

За да оцелее в съвременния бизнес всяка една фирма се нуждае от бързи и навременни действия. Това е от особено значение в сферата на международния транспорт и спедицията. Още от времето на древен Рим най-важното за развитието на човечеството е бил качествения транспорт. Уповавайки се на това изпитано правило ние с удоволствие ви предоставяме нашите транспортни услуги.

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да предоставим на Ваше разположение автомобили в пълна техническа изправност, което гарантира сигурна и навременна доставка на вашето карго. Превозът на цялостни товари е приоритет за нас. Ние Ви гарантираме бързо обслужване, коректност и висок стандарт на услугите. Разполагаме с високо квалифициран персонал, притежаващ дългогодишен опит в областта на международния транспорт.

Благодарение на услугите нa STOQNOVTRANS.com в сферата на международния транспорт, вътрешния транспорт и спедиция, нашите клиенти получават следните предимства:

  • Оптимизират бизнеса чрез нашите транспортни услуги
  • Съкратяват цикъла на доставка на международни и вътрешни товари
  • Контролират своите вътрешни логистични процеси
  • Намаляват разходите си за транспорт, материални запаси
  • Постигат по-бърза и по-евтина обработка на документите

 

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да предоставим на Ваше разположение автомобили в пълна техническа изправност, което гарантира сигурна и навременна доставка на вашето карго.

Comments are closed.

Scroll To Top