You are here: Home / Медицина / Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ

Варна, ПЗ Планова, парцел 926А 0887 233 079 / 052 510 622

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ

Стоматологичен кабинет ИВОДЕНТ е основан през 1991 година. От самото начало се стремим да Ви предоставим стоматологично лечение от най-висок клас. Лечениeто се изградена на взаимовръзката между пациент и лекар. Ние ще изградим индивидуален план на лечение, който да удовлетвори всички Ваши изисквания.

Услуги

Услугите, които се предлагат в зъболекарския кабинет са от всички области на стоматологията – консервативно зъболечение, пародонтология, хирургично зъболечение, ендодонтия, ортодонтия, детско зъболечение. В зъболекарския кабинет се работи и под обща анестезия по желание на пациента със съдействието на анестезиолог.

Методите, материалите, инструментитите и медикаментите, които се прилагат в зъболекарския кабинет са от най-висок клас и произведени от водещи в областта фирми. Условията за стерилизация и дезинфекция на инструментариума в кабинета отговарят на съвременните световни стандарти. Протезните конструкции са също по най-съвременните технологии – металокерамика, прес-керамика, циркониева керамика, фрез и ставни протези и др. Услуги:

Консервативно зъболечение: лечение на кариес, избелване на зъби, щифтови изграждания, инлей, пинлей, онлей от неблагородни, благородни метали, порцелан и цирконий. Ендодонтия – лечение и релечение на коренови канали. Ортодонтия – детска и възрастова. Детско зъболечение – лечение на деца със временно, смесено и постоянно съзъбие.

Хирургия – екстракция на зъби, Протезиране – подвижно (частично и цялостно протезиране) с акрилови, моделно ляти протези, фрез протези, ставни протези; Корони и мостове от метал, метал и композити, металокерамика, прес-керамока, циркониеа керамика. Използваме и нискоинтензивна лазерна терапия за подобрявяне на лечението.

От самото начало се стремим да Ви предоставим стоматологично лечение от най-висок клас. Лечениeто се изградена на взаимовръзката между пациент и лекар. Ние ще изградим индивидуален план на лечение, който да удовлетвори всички Ваши изисквания.

Comments are closed.

Scroll To Top